Particulier of zakelijk, verbouwen is een grote onderneming of het nu gaat om een kleine of grote verbouwing, wij ontnemen u graag van alle werkzaamheden. 

Verbouw

Voor het realiseren van een uitbouw, keuken, erker, badkamer, etc. 

Afhankelijk van uw doel en wensen kunnen wij u adviseren over de verbouwing. Voor de verbouwing kunnen er vergunningen en ander soorten goedkeuringen nodig zijn, wij verzorgen dit volledig. Na het opmaken van alle plannen en het verkrijgen van alle benodigde vergunningen zal er verbouwd worden. Samen met u stemmen wij de bouwplanning af.

KWALITEIT

Voor de verbouwing hebben wij alles is in eigen huis, eigen disciplines van bekwaamd personeel met veel vakkennis en gespecialiseerde ervaring. Doordat wij tijdens de verbouwing uitsluitend met materialen van hoogwaardige kwaliteit werken, kunnen wij een uitstekend resultaat garanderen. Hierdoor krijgt u uiteindelijk de hoogste kwaliteit, waar u jarenlang van kunt genieten.

ZORGELOOS

Wij garanderen u een zorgeloze verbouwing. Dankzij jaren ervaring en vele verbouwingen hebben wij onze eigen werkwijze kunnen ontwikkelen en perfectioneren. Gedurende de gehele verbouwing heeft u één contactpersoon vanuit iWork's Estate. Vanaf het begin tot het eind van de verbouwing zal alles met u worden afgestemd. Gedurende de verbouwing staat wij paraat om al uw vragen te beantwoorden. 

Het eindresultaat is uw verwachting en wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Contacteer ons gerust voor vrijblijvende informatie.

En bekijk een selectie van de verbouwingen die wij hebben uitgevoerd.