Op deze pagina vindt u een overzicht van particuliere projecten.

Amsterdamse penthouse Nieuw West 

De bewoner van dit Amsterdamse penthouse heeft het nieuwbouwcomplex casco opgeleverd gekregen. iWorks Estate heeft de opdracht gekregen om er meer dan een penthouse van te maken. In samenwerking met interieur designers Lauset en Braun hebben wij alles uit de kast gehaald om  dit te realiseren. 

Het eindresultaat is een exclusieve luxe en verbluffend. VTwonen is het komen bewonderen, lees het stuk uit het blad VTverbouwen.

PROJECTFOTO'S



Overtoom

We kregen de opdracht om een grote renovatie uit te voeren aan het pand op de Staringstraat. Het ging om een begane grond met een kelderbak. Zowel de begane grond als de kelderbak zijn volledig gestript. 

Er vond in deze woning een plattegrondswijziging en de verouderde installaties zijn volledig vervangen. In de kelderbak is er extra lichtinval gecreëerd waardoor een extra slaapkamer mogelijk werd. Gezien de plattegrondswijziging is er een dragende wand verwijderd, gezien het gaat om een oude pand was het één van de vele uitdagingen. Tot slot is de tuin is gerenoveerd voor heerlijke buitenruimte.

Het eindresultaat mag er zeker zijn gezien het is voorzien van een luxepakket. Het pand is gestoffeerd opgeleverd en voorzien van luxe keuken, toilet en badkamers.

PROJECTFOTO'S



Amstelkade

De onlangs aangekochte Amsterdamse pand aan de Amstelkade is volledig gestript. Het pand is  gerestaureerd naar één van de mooiste panden in de straat. Dit was een mooie project waarbij iWorks de kans kreeg om alles uit de kast te halen voor een prachtig resultaat. En inderdaad het eindresultaat is verbluffend!

PROJECTFOTO'S



Courbetstraat

Het betreft een begane grond woning van een Amsterdamse pand. De eigenaren hebben het pand onlangs gekocht maar wilden onder andere de badkamer verbouwen. De bestaande badkamer werd gesloopt en er heeft uitbreiding plaatsgevonden. Tijdens het slopen zijn wij voor verrassingen komen te staan: er zat overal houtrot, waardoor er nog meer gesloopt moest worden. Uiteindelijk is alles opnieuw aangelegd en het eindresultaat is wederom  door een ringetje te halen.

PROJECTFOTO'S