Een prachtige monumentale pand die u met alle aandacht wilt restaureren? Dan bent u bij ons in goede handen. 

Renoveren

Voor het herontwikkelen, restaureren, etc. 

Het renoveren van een pand is vaak een complex project. Er zijn ontzettend veel factoren waarmee rekening moet worden gehouden. Het vergt veel aandacht gezien het vaak om een oud karakteristiek pand of monument betreft. Het is een kunst en vak apart om het pand dusdanig te restaureren dat het voldoet aan de hedendaagse eisen, zonder dat de authenticiteit verloren gaat. 

Afhankelijk van uw doelen en wensen maken wij een plan voor uw renovatieproject. Ook gaan we na met welke randvoorwaarden rekening moet worden gehouden. Indien nodig verzorgen wij de benodigde vergunningen zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Vervolgens zorgen wij ervoor dat alle afgesproken werkzaamheden worden uitgevoerd. De planning van de werkzaamheden stemmen we met u af. Alle werkzaamheden laten wij uitvoeren door vakmanschap die ervaring hebben met renovatiewerkzaamheden, zodat u verzekerd bent van het beste resultaat. 

Wij gebruiken uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen, zodat wij een hoog kwaliteitsniveau kunnen waarborgen. Het project wordt aan u opgeleverd als het eindproduct van ongekende topklasse is. Uiteindelijk zijn wij pas tevreden als u dat ook bent.

ENERGIELABEL VERBETERING

Bij grote renovaties kijken wij altijd naar de verhoging van het energielabel. Oude Amsterdamse panden voldoen vaak niet aan de hedendaagse eisen van een energiezuinig pand. Door goed te isoleren kan er een flinke energielabel verbetering gemaakt worden.

Meer informatie

Contacteer ons gerust voor vrijblijvende informatie.

iWorks Estate heeft vele prachtige panden volledig gestript en gerenoveerd tot luxe en energielabel verbeterde panden. Bekijk hier een selectie van de renovaties die wij hebben uitgevoerd.